Welkom op onze afdelingssite

Welkom op de site van Vrouwen van Nu Boxmeer

Wij zijn sinds 1 januari 2015 een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad en een ledenpas waarmee u gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.

Belangstelling om lid te worden? 

Om je aan te melden als nieuw lid: rechts bovenin deze pagina staat: word lid. Je komt dan vanzelf bij de landelijke site. Daar kun je je aanmelden. Afdeling Boxmeer krijgt dan automatisch bericht vanuit de landelijke vereniging van Vrouwen van Nu.