Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Uffelte telt ca.1500 inwoners en is omgeven door prachtige natuutgebieden o.a. het Ooster-en Westerzand,Uffeterzand,Rheebruggen en het Uffelter Binnenveld.Uffelte is een esdorp,gelegen in zuid-west Drenthe en heeft de grootste es van Nederland.In het dorp staan nog enkele karakteristieke boerderijen die verbouwd zijn tot wooneenheden. Het dorp bruist van de aktiviteiten en jaarlijks wordt er veel georganiseerd,zoals het Uffelte School-en dorpsfeest met de grootste optocht van Noord-Nederland en de rommelmarkt van korfbal vereniging Koru .

Voor meer informatie kunt u mailen naar vvnuffelte@hotmail.nl