Wielerweekend Moerdijk

Jannie Meeuwisse, Vrouw van Nu 2024 gaat op onderstaand evenement als Vrouwen van Nu 2024 deelnemen en krijg een interview om onze vereniging te presenteren.



Als organiserend comité van het Wielerweekend Moerdijk stelt de Stichting Wielerronde Zevenbergen het bijzonder op prijs
dat u positief heeft gereageerd toen wij u benaderden om op vrijdag 2 augustus a.s. deel te nemen aan de Prominentenrace die onderdeel is van voornoemd evenement.   

U wordt verzocht om op vrijdag 2 augustus a.s. uiterlijk om 19:00 aanwezig te zijn en u dan te melden in de VIP-tent op de Markt in Zevenbergen. De Dames en de Heren rijden een afzonderlijke wedstrijd. De Dames worden om 19.30 uur onder het start-/finishdoek door speaker Michel van Opstal voorgesteld aan het publiek en rijden aansluitend hun wedstrijd. Bij de Heren gaat het ook zo, maar dan vanaf 20:00 uur. Prijsuitreiking voor beide categorieën en van de originaliteitsprijs en actualiteitsprijs is direct na afloop de wedstrijd voor de Heren, om ca. 20.30 uur. Aansluitend op de prijsuitreiking en het maken van een groepsfoto is er een gezellig samenzijn op de Markt.    

Dit jaar zal de originaliteitsprijs toegekend worden door een 5 koppige jury bestaande uit: Marjolein de Wit, Cees Verhoeven en Ad Karremans. Als nieuwe juryleden zijn Ed Spitters en Cees Jaspers toegevoegd. Zij zullen de creaties beoordelen op o.a. de volgende items: idee, uitvoering en presentatie. Daarnaast zal er een aparte actualiteitsprijs worden uitgereikt aan een deelnemer die, volgens de jury, het meest treffend een Moerdijkse actualiteit onder de aandacht brengt.

De deelnemers hebben het afgelopen jaar of afgelopen jaren iets bijzonders gepresteerd, een belangrijke bijdrage geleverd aan of een bijzondere betekenis gehad op het gebied van kunst, cultuur, sport, vrije tijd, politiek, het verenigingsleven of anderszins.

Meer dan 20 bekende Moerdijkers gaan dan wederom proberen elkaar te overtreffen insnelheid en vaardigheid, maar zeker ook qua originaliteit en actualiteit.


Het landelijk bureau heeft hierop positief gereageerd. Erica van Engel zal ook vrijdag 2 augustus aanwezig zijn.  

Ik zie jullie graag met grote getale 2 augustus om 19.00 uur op de Markt  in Zevenbergen  
Met prominente groeten,  
Jannie Meeuwisse,
Vrouw van Nu 2024
06-81812925