Welkom

Welkom bij Vrouwen van Nu Dirkshorn

Vrouwen van NU Dirkshorn is één van de 525 afdelingen van de grootste en gezelligste vrouwenvereniging van Nederland. 42.500 leden die de (nog steeds noodzakelijke) stem van vrouwen laten horen in hun directe leefomgeving, op provinciaal, landelijk en mondiaal niveau.

In Dirkshorn zijn we een levendige vereniging waar altijd veel activiteiten op het programma staan. De maandelijkse bijeenkomsten, elke derde dinsdag van de maand in Dorpshuis “De Kastanjeboom” hebben een actueel thema, o.a. gezondheid, duurzaamheid, 75 jaar bevrijding, wetenschap, spiritualiteit en creativiteit. Elk jaar wordt een afwisselend programma samen gesteld waarin lezingen door gastsprekers, workshops, theater-, bedrijfs- en musea bezoek en uitstapjes worden opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan allerlei landelijke en provinciale activiteiten.

Vrouwen van NU Dirkshorn is een fantastische plek om andere vrouwen te ontmoeten, samen te genieten van alle activiteiten en op deze manier onze leefomgeving te versterken en plezierig te houden voor iedereen!

Website: Vrouwen van NU Dirkshorn, Vrouwen van NU landelijk en Vrouwen van NU provinciaal.

U kunt ook informatie vragen bij ria.hoogland@gmail.nl, of kennis maken door een van de maandelijkse bijeenkomsten te bezoeken. U bent twee keer van harte welkom, wel graag even aanmelden via ria.hoogland@gmail.com, de kosten van een kennismakingsbezoek zijn € 5,00.