Welkom

Welkom op de site van de afdeling Dirkshorn.

Dirkshorn is een dorp van de gemeente Harenkarspel en ligt 5 km onder Schagen en 8 km van de zee. Er is voldoende waterrecreatie, een nieuwe SVR camping en een 18 holes golfbaan. Het stratenfestival, altijd het tweede weekend van september heeft wereldwijd bekendheid gekregen.

Onze afdeling is opgericht in 1946 en op dit moment hebben wij 50 leden. Jaarlijks organiseren wij 9 thema avonden op de derde dinsdag van de maanden september t/m mei in het dorpshuis "de Kastanjeboom". aanvang 19.45 uur

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar bureau@vrouwenvannu.nl of bellen naar 0224-551033.