Welkom

Welkom op de site van Vrouwen van Nu Ruinen.

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met bijna 100 leden. Onze leden zijn per buurt georganiseerd in groepen. Zo hebben wij de groepen Anjers, Chrysant, Dahlia, Edelweis, Fuchsia, Geranium en Hortensia. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes voor leden binnen de afdeling. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze  ‘interessegroepen’. De afdeling Ruinen heeft een breiclub, een cultuurclub, een kaartclub, een reiscommissie, een tuinclub, een wandelclub en een zangclub. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Onze ledenbijeenkomsten vinden maandelijks plaats  op woensdagavond, van september tot en met april en worden gehouden in HCR Kuik, Brink 15, 7963 AA Ruinen. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en eindigen om 22.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar onze secretaris Wemmy Hoogeveen, e-mail: vrouwenvannuruinen@gmail.com

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Vrouwen van Nu: betrokken en actief 
Vrouwen van Nu is een vereniging met als doel de leefomgeving te versterken met de kracht van vrouwen. Elke vrouw is welkom. Met circa 25.000 leden en ruim 355 afdelingen zijn we een grote vrouwenvereniging.