Welkom

Welkom op onze afdelingssite. Hoe leuk is het, om met vrouwen uit je omgeving in een vereniging samen te komen? 
Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

De contributie voor 2023 bedraagt € 56,50

Voor meer informatie kunt u mailen naar vrouwenvannudieren@gmail.com                                    of bellen naar 06-41955122

De afdeling Dieren e.o. heeft leden in de volgende dorpen:
Dieren, Laag-Soeren, Spankeren, Ellecom, De Steeg en omgeving.
Dieren is verdeeld in 12 wijken.
Iedere wijk heeft een contactvrouw. Zij organiseert minstens 1x per jaar een wijkbijeenkomst bij haar of bij een van de leden van de wijk. Zij geeft aan de ziekenbezoeksters door wanneer iemand langdurig ziek is.
Verder zijn er actief:
twee leeskringen, een schildersgroep, 
zes culturele kringen, een agrarische groep, een wandelgroep, een tuinclub en een breigroep.

Afdelingsavonden:

Indien mogelijk komen we iedere eerste woensdag van de maand bijeen in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. Voor de onderwerpen verwijzen we u naar de agenda. U bent van harte welkom om eens een avond bij te wonen!