Wanneer
22 juni 2024 - 13:20
tot
22 juni 2024 - 19:15
Waar
Poeldijk

Varend Corso (volgeboekt)

reizen/excursie

Ontdek de magie van Varend Corso Westland (22/6) Het Varend Corso Westland is verleden jaar zo goed bevallen dat we ook voor dit jaar een optie hebben genomen om op zaterdag 22 juni weer met de bus naar Poeldijk te gaan en dan met de boot naar een ligplaats varen waar alle prachtig versierde schuiten langs komen. Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis en Delft. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.                                                    

Vertrektijd vanaf Poeldijk: ca. 14:40 uur inschepen, vertrek ca. 15:15 uur. Route: we varen naar een mooie ligplaats langs de route van het bloemencorso in de Wennetjessloot van Den Haag nabij de Uithof/Kanovereniging de Windhappers. Daarna weer terugtocht. Einde vaartocht: ongeveer 19:00 uur (varieert van 18:45 tot 19:15).

Bijzonderheden: bij aankomst krijgt u koffie/thee met een plakje cake en later aan boord ook nog iets te eten. Dit is Friet met Mayo en broodje kroket/frikandel met iets te drinken erbij. Bij vertrek (aanmeren) krijgt u bovendien nog een ijsje. Inmiddels zijn alle beschikbare plaatsen volgeboekt.                                                              

Vervoer:             met een bus van Verschoor Reizen vanaf Heerjansdam, kerkplein Molenweg 8                                  Aanwezig zijn:    13.20 uur, vertrektijd 13.35 uur.