Wanneer
22 juli 2024 - 16:14

Reiscommissie

BERICHT VAN DE REISCOMMISSIE.

Het is tijd om met elkaar weer eens een leuk uitstapje te maken. Wij hebben gekozen voor de ZANDSCULPTUREN in Garderen. De vele schitterende sculpturen zijn zowel binnen als buiten te bewonderen. U zult verbaasd staan over wat de zandkunstenaars tot stand kunnen brengen, de minutieuze precisie van hun werk is onvoorstelbaar mooi. Ieder jaar is er weer een nieuw thema en het thema van dit jaar is “boeken”; verhalen komen tot leven in zand. Naast de zandsculpturen zijn er ook prachtige tuinbeelden en accessoires te zien en te koop. Tegenwoordig kunt u er ook reusachtige houtsculpturen bewonderen.

Datum: dinsdag 11 juni a.s. Vertrek: 09.30 uur (zoals gebruikelijk) vanaf het oude gemeentehuis. Bij aankomst staat er koffie en gebak voor ons klaar. Na de koffie kunt u op eigen gelegenheid de sculpturen gaan bewonderen. De bezichtiging duurt ca. 2 uur. Na afloop kunt u lunchen in het restaurant (voor eigen rekening) en vervolgens is er nog voldoende tijd om de prachtige beeldentuin en de houtsculpturen te bekijken én er is een grote winkel met heel veel leuke snuisterijen.  

Vertrek: 16.00 uur naar Lekkerkerk Kosten: € 52,50 p.p. incl. busreis, koffie met gebak en entreebewijs.

U KUNT INSCHRIJVEN TOT UITERLIJK 26 MEI A.S.   Neem gerust uw zus, uw vriendin of uw buurvrouw mee. Deze nieuwsbrief gaat ook naar andere afdelingen in onze regio. Ook die dames mogen zich aanmelden. Dus…vol = vol!!! Opgeven kan in de pauze op de avond van 16 april a.s. of (eerder) telefonisch bij Marijke Roodnat  tel.: 06 10703070 of Marianne Spruijt   tel.: 06 14266780