Wanneer
21 mei 2024 - 14:00
tot
21 mei 2024 - 16:00
Waar
Geulenstraat 1, 1441 RX Purmerend

Filmvrouwen

film/theater, ontmoeting

Wicked Little Letters

Hierbij nodig ik jullie uit voor deze film op dinsdag 21 mei a.s.   De beschrijving van deze film door Vue Plus is als volgt:

Een ‘heerlijk vulgair’ en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaars Olivia Colman en Jessie Buckley in de hoofdrollen.

Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen.

De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose, die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen.

Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.  

De bioscoop gaat om 13.30 uur open, waarna de film om 14.00 uur begint. De kosten bedragen € 7,50 + € 1 reserveringskosten (dit is inclusief een consumptie). Je kunt je bioscoopkaartje tot uiterlijk 13.45 uur afhalen.  

Aanmelden voor de film kan t/m vrijdag 17 mei a.s. Iedereen heeft hierover een e-mail ontvangen.