Eéndagsbestuur

Donderdag 12 april
Zoals gebruikelijk werd deze laatste bijeenkomst voor de zomer­vakantie georganiseerd door het Eéndagsbestuur, bestaande uit: Carla de Boer, Gerda Kuiper, Greet Le Mair, Alie Appel, Lyda Mooij en Agaath Keeman.
De uitnodiging was geïllustreerd door Lyda Mooij en zag er creatief uit, velen hadden een creatieve avond verwacht maar het was een ­andere invulling.
Twee dames van de Hospice Dignitas uit Hoorn, kwamen een presentatie geven over de laatste levensfase van ‘gasten’ in deze hospice. Interessant en indrukwekkend, de patiënt wordt gast en ­werkelijk op zijn/haar wenken bediend en begeleid. Naast enkele ­betaalde verpleegkundigen werken er 130 vrijwilligers.

We mochten op deze avond 44 leden ontvangen en willen het Eéndagsbestuur hartelijk danken voor de organisatie van deze indrukwekkende avond.
Carla, Greet en Gerda namen afscheid en ontvingen een bos bloemen
voor hun inzet van de afgelopen twee jaar.
Zoals gewoonlijk is het de bedoeling dat het Eendagsbestuur aangevuld wordt met drie nieuwe leden en deze keer waren Margreet Kraaij, Carina Bijman en Marjan Slagter bereid dit te doen en wij wensen hen veel succes met de organisatie voor het volgend jaar.

Foto's: Marjan Hofland