Plastic en ik – De eerste stoeptegel in Uithuizermeeden

Hier begint de zee! Dit staat op de tegel die afdeling Roodeschool in samenwerking met Rotaryclub "Het Hogeland" vrijdag 12 april j.l. in Uithuizermeeden hebben gelegd.

De eerste tegel in de provincie Groningen van hopelijk nog meer in onze  gemeente het Hogeland en verder in Groningen.

Wij zijn blij dat ook de gemeente het Hogeland haar medewerking aan dit project wil verlenen. Wethouder Arjen Nolles was hierbij aanwezig en heeft hiermee het startsein gegeven voor een mooie campagne.  

De Kracht van Samen. Vrouwen van Nu provincie Groningen heeft samen met de afdeling Roodeschool, de handen ineengeslagen en heeft het project "Plastic en ik", een initiatief van de provincie Noord-Brabant, opgepakt. Voornemen is om in de gemeente het Hogeland op meerder plekken een stoeptegel te plaatsen.
Omdat we samen sterker staan is samenwerking gezocht met de Rotary Het Hogeland. Deze zal op haar beurt in de loop van dit voorjaar de eerste stoeptegels plaatsen. Vanuit de kracht van deze samenwerking gaat het Vrouwen van Nu en de Rotary zeker lukken om in de gehele Gemeente gemeente het Hogeland de stoeptegels zichtbaar neer te leggen en bewustwording rondom het plastic probleem te vergroten. 

Meer over het project Plastic en ik