Wanneer
25 augustus 2024 - 11:00
tot
25 augustus 2024 - 20:00
Waar
Heeze

De grootste theaterparade van het jaar: Brabantsedag 2024

creatief, film/theater, kunst/cultuur, muziek, ontmoeting

Brabantsedag 2024  Ieder jaar op de laatste zondag van augustus staat het Brabantse Heeze, een dorp onder Eindhoven, in het teken van de Brabantsedag. Zestien huizenhoge wagens trekken door de straten, waarbij het decor tot leven komt dankzij theater, muziek en spel van ruim tweeduizend acteurs − veelal afkomstig uit het dorp.

Dit jaar vindt de 65e editie plaats op zondag 25 augustus 2024. Vanaf 11:00 uur worden bezoekers vermaakt op sfeervolle pleinen, verspreid in het centrum. Ervaar een compleet programma met tentoonstellingen, muziek, (straat)theater, vermaak en horeca. Hoogtepunt van de dag is de grote theaterparade, die vanaf 13.30 ruim twee uur door de straten van het dorp rijdt. Meer informatie hierover vindt u op www.brabantsedag.nl

Tickets  Wilt u dit spektakel niet missen? Bestel in de maand juni tickets met €2 korting met de kortingscode die u vindt op het voor leden deel van deze website. Ga dan naar brabantsedag.nl/tickets en voer de kortingscode in zodra uw bestelling zich bevindt in de winkelwagen.