Wanneer
17 september 2024 - 00:00
tot
23 september 2024 - 00:00
Ledenprijs
zie aankondiging

7-daagse vlieg/busreis naar Kreta 17 t/m 23 september

alleenstaanden, kunst/cultuur, ontmoeting, reizen/excursie, sportief/beweging


Kreta is een eiland om te beminnen met adembenemende panoramische uitzichten over een azuurblauwe zee. Genieten van de bruisende stadjes en traditionele bergdorpjes. Een bevolking die zich nog vasthoudt aan oude tradities en gebruiken. In Knossos bezoeken we de ruïnes van het 4.000 jaar oude paleis. In Heraklion zien we de schatten in het archeologisch museum, waarna we de levendige stad bekijken. Er is een rondrit over de hoogvlakte van Lassithi. We bezoeken een zigeunermarkt en maken kennis met de lokale bevolking. We gaan naar een Eco Park waar oude ambachten worden gedemonstreerd. Er is een uitleg over de olijvenproductie met rondleiding. We maken een boottocht naar Spinalonga, hier ligt de geschiedenis van de voormalige lepra kolonie. Er is een gezellige Kretenzer folklore avond met dans en muziek.
Begeleiding van een Nederlandstalige gids tijdens de gehele reis.

Prijs is inclusief ontbijt, lunches en diner. Inclusief genoemde excursies en vervoer naar vliegveld Eindhoven. Verblijf in hotel Marilisa in de badplaats Kokkini Chani.

De Kreta reis gaat door!! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informeer bij: fokjeboersma1@gmail.com!!

Prijs:  € 1.598,- excl. 15 kg ruimbagage op basis van een 2 pk bij min. 20 personen
Incl. handbagage van 10 kg in een koffertje van 40x30x20cm, retour vervoer naar Eindhoven, vliegticket, 6 x hotelovernachting, 6 x ontbijt, 5 x lunches en 6 x diners, genoemde excursies en fooien.

Toeslag 1 pk € 129,-  (beperkt beschikbaar)

Reisorganisatie: Sophus-reizen

Info en opgave : 

fokjeboersma1@gmail.com  M: 06 228 19 920

Extra informatie: