Wij Vrouwen vieren

Onze jaarlijkse activiteit Wij Vrouwen Vieren was dit jaar op 11 oktober.
Traditiegetrouw begonnen we in onze kerk met een mooie Maria-viering, voorgegaan door Annie Verbakel en Toos Opsteen. Dit jaar werden we verrast door het koor Belcanto, dat de muziek verzorgde. Dank jullie wel voor deze mooie viering.

Na de viering gingen we naar het Span waar de koffie en thee al klaar stond. Ook hier werden we verrast met een heerlijke monchou, gemaakt door Thea van den Bosch en Hetty van Sonsbeek. Zij hadden ook de gast van de avond uitgenodigd.
Onze voorzitter, Myra van Zutphen, opende de avond en gaf het woord aan Ruud van Schie, die de plantjes beoordeelde die wij in januari hadden ontvangen. Dit jaar leek het zo’n makkelijk plantje maar meerdere dames hadden veel moeite moeten doen om er wat van maken. Maar er waren ook een paar dames die er een prachtige plant van hadden gemaakt. Zij gingen dan ook met een plant als prijs naar huis.

Uitslag plantenwedstrijd:
Annie van der Heijden
Toos Opsteen
Gonny van den Biggelaar
De troostprijs ging naar Ardy Leenders, zij ontving een flesje plantenvoeding.

De volgende gast stelde zich voor, Chris van Haandel. Hij zat vol verhalen over het rijke dialect van Brabant. Er was veel herkenning en we gingen met z’n allen weer even terug in de tijd. Wat voor sommige oh ja, dat zeiden we vroeger thuis was, was  voor een ander helemaal nieuw wat ze te horen kregen.

We kunnen terug kijken op een hele leuke avond en danken Thea en Hetty voor de organisatie.