Film

De 1e dinsdagmiddag van de maand gaan we met een groep dames naar de Vue Bioscoop in Hoorn.

Hoe Lucia Spitteler en haar schoonzus hun laatste bioscoopbezoek ervaarden kunt u hieronder lezen.

Op dinsdagmiddag 3 maart jl. ben ik met mijn schoonzus naar de film Judy geweest over het leven van filmster en zangeres Judy Garland en moeder van o.a. Liza Minnelli. Renee Zelweger (bekend van Bridget Jones Diary) speelt de volwassen Judy.

Als kindster staat ze als 2-jarige op te treden en na haar rol als Dorothy in The Wizard of Oz leeft zij haar leven onder druk van de filmmaatschappij MGM. Niet te dik worden, dus geen pizza. Lange dagen maken op de set dus ging ze slecht slapen. Daarvoor kreeg ze pillen waardoor ze verslaafd raakte. Een dramatisch leven dat resulteerde in twee pogingen tot zelfdoding. Zij stierf op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van haar alcoholgebruik.

De volgende middag is dinsdag 17 maart!

Op woensdag 1 april kunnen we ‘s avonds in bioscoop de VUE in Hoorn een live uitzending bijwonen van een balletuitvoering van “het Zwanenmeer”, een super bekend ballet van Tsjaikovski. De avond begint om 20.15 uur en duurt 3 uur, inclusief twee pauzes. De kaarten kosten € 17,50.

Wie van de dames gaat ook mee deze avond? Geef je op bij Renie van Aartrijk! Tel. 0650257794 of mail naar renie.van.aartrijk.roos@gmail.com Doe dit voor 18 maart, dan kunnen we kaarten bestellen.