Inloggen afdelingswebsite Doetinchem

Als je kunt internetten op je computer, iPad of smartphone, kijk dan regelmatig op de website van onze afdeling. Daar staan alle foto's en wetenswaardigheden op van onze activiteiten zoals afdelingsavonden, culturele uitjes, reisjes met de tuinclub en vacatures binnen de afdeling.  

Heb je zelf informatie voor de website in de vorm van foto’s of artikelen stuur deze dan naar de webredactie: secretaris@vrouwenvannudoetinchem.nl.  

Vanaf 15 april 2024 is er een nieuwe afdelingswebsites live gegaan. Vanaf die dag zijn de oude websites niet meer toegankelijk. Ook verandert vanaf die dag de manier waarop je als lid inlogt op de website. Ieder lid heeft voortaan een persoonlijk account voor de Voor Ledenpagina’s. Na inloggen heb je toegang tot:

  • de landelijke Voor Ledenpagina;
  • de Voor Ledenpagina van elke provinciale website;
  • de Voor Ledenpagina van jouw eigen afdeling.

Hoe log je in?

Op de website zie je bovenaan in het midden van de oranje balk de knop Inloggen. Het maakt niet uit of je op de landelijke, provinciale of afdelingswebsite bent.
Je logt voortaan in met je lidnummer (als gebruikersnaam) en postcode (als wachtwoord).

Je vindt je lidnummer op je ledenpas. Weet je je lidnummer niet (meer), vraag deze dan op bij secretaris@vrouwenvannudoetinchem.nl. Zij kan dit in de ledenadministratie opzoeken.

LET OP: 
Onze eigen website vrouwenvannudoetinchem.nl blijft voorlopig bestaan naast deze nieuwe door het landelijk ontworpen website.