Wanneer
10 april 2024 - 09:00
Waar
Pastoor van Schijndelstraat 37, 5469 PS Erp

Dagtocht keukenhof

groen/agrarisch

Dagtocht naar de Keukenhof, verzorgd door touringcarvervoer Brabant De Kruishoeve  Vertrek: 9.00 uur bij Den Hazenpot  Terugkomst: 20.00-20.30 uur Bloembollen in de aarde geven het oog meer waarde.  De Keukenhof in00 Lisse is dan ook de plek om het  voorjaar te vieren. De prachtige voorjaarsbloeiers in een  mooi decor zijn een lust voor het oog. De Keukenhof,  met ruim 7 miljoen bloembollen die handmatig in de  grond worden gezet, behoort tot de grootste attracties  van Nederland. In 2024 viert het bloemenpark zijn 75e  verjaardag. In het feestjaar is er geen overkoepelend  thema, maar zullen de bloemenshows een eigen thema  uitbeelden. Langs de 15 kilometer wandelpaden geniet u van de bloemenshows, de vijverpartijen en de  kunstobjecten die verwerkt zijn in het geheel. In een  van de horeca gelegenheden kan men op eigen  gelegenheid iets nuttigen. Daarna kan er weer volop  genoten worden van de vele tulpen, narcissen,  hyacinten en krokussen.          Vanaf Boerdonk rijden we per touringcar rechtstreeks  naar Lisse. U krijgt voldoende gelegenheid om het park  in een rustig tempo           te bezichtigen. Op de terugweg naar  Boerdonk zullen we nog een stop maken voor een 3- gangen diner.               We hopen er met degenen die zich hebben opgegeven een mooie dag van te maken. 

 

Woensdagmorgen 24 april vertrokken we met 44 dames naar de Keukenhof, het belooft een mooie dag te worden want de weergoden zijn ons goed gezind.
De reis duurt iets langer dan gepland maar dat mag de pret niet drukken genoeg gespreksstof onderweg.
Aangekomen bij de Keukenhof konden we gaan genieten van dit prachtige park mooi aangelegd en de duizenden tulpen ,blauwe druifjes en narcissen lieten hun mooiste kant zien. Tussen de bomen en struiken en het water en vele paden.
In de verschillende gebouwen waren verschillende thema's en bloemen te zien zoals de geschiedenis van het 75 jarig park.
Om 16.00 uur vertrokken we met de bus richting Lexmond om te genieten van een goed verzorgd en lekker diner.
Hierna reden we richting Boerdonk, daar kwamen we klokslag 20.30 uur aan. Een zeer geslaagde dag met zon, bloemen , kleuren en een geweldige chauffeur.