Voorwoord

Dit jaar heb ik de eer een voorwoord te schrijven voor ons boekje voor 2023. Graag wil ik jullie laten weten hoe ik tot voorzitter gekomen ben en waarom het allemaal wat onduidelijk was.

Ik ben Wilma Appel en woon met mijn man in Obdam. In mei 2021 ben ik met mijn werk als gastvrouw gestopt. Al enige tijd had ik aangegeven dat ik na mijn pensioen wel in het bestuur van de Vrouwen van Nu wilde.                                            Ans belde mij dus snel en ik zou een poosje meedraaien in het bestuur. Er was echter geen secretaris dus al snel werd mij die taak toebedeeld. Dit vond ik best moeilijk want ik heb geen administratieve achtergrond, maar ik wilde het graag leren, dus ging ik aan de slag. Korte tijd later kondigde Ans aan om te willen stoppen met het voorzitterschap. Marian Weel was inmiddels ons bestuur komen versterken en handiger met de computer.Samen met Matty wilde ze het secretariaat wel doen.

Voorzitter zijn ligt mij beter dus zo doende.              Ook nu moet ik nog steeds veel leren, maar het is interessant en leuk om te doen. Ongetwijfeld pak ik de dingen anders aan dan Ans, maar ik doe mijn best, en hoop echt dat er nog enthousiaste leden zijn die hun steentje in het bestuur willen bijdragen.

Het is leerzaam, leuk en ..WE HEBBEN JE NODIG! Maar nu, een nieuw boekje voor het nieuwe jaar 2023, met een programma voor elk wat wils en naar ik hoop, voor iedereen een jaar vol gezelligheid, gezondheid en geluk. 

Jullie voorzitter , Wilma Appel