11 maart 2017

Fotoalbum en Video Uit Volle Borsten

Het was een ‘Over de Top’ feest voor alle leden van afdeling Zuid-Holland, op een geweldige locatie namelijk:
Het Oude Luxor, Kruiskade 10, 3072 AG Rotterdam.

Wat hebben we gezien?
Janny van der Heijden. Behalve dat zij al drie seizoenen jurylid van “Heel Holland Bakt” is, schrijft zij columns in diverse dagbladen. Ze is culinair publiciste en heeft vele tientallen boeken geschreven.
Van haar kregen we onderstaand recept!
Adelheid en Madeleine. Twee typetjes die gespeeld worden door Saskia van Zutphen en Paulette Willemse. Zij trekken al vele jaren volle zalen met hun optreden als “Mrs. Einstein” en “Vuile Huichelaar”. Honderden vrouwen hebben ze aan het lachen gemaakt en laten meezingen. Ze zijn inmiddels entertainers van hoog niveau.
Iteke Weeda. Sociologe en emeritus hoogleraar. Zij is werkzaam geweest aan de universiteiten van Groningen en Wageningen. Tegenwoordig is optreden voor grote groepen mensen haar lust en haar leven. Zij zoekt
interactie met de zaal en haar lezingen worden gekenmerkt door relativering en humor.
Uit Volle Borsten. Tot slot van onze feestdag treedt een dameskoor voor u op dat ons meesleurt met hun meerstemmig koorzang, gepassioneerde solo of een hartverscheurend drama. Zij zijn gekleed in vrolijk, zwierige, kleurrijke kleding en worden begeleid door uitzinnig accordeonspel en onstuimig gitaarspel.