2019

MaCu  PROGRAMMA 2019

Donderdag 22 augustus auto(puzzel) tocht door de zak van Zuid-Beveland. Organisatie door afd. Borsele.

Donderdag 3 oktober 

MACU uitnodiging voor een dagje naar de Glazen stad op 03-10-2019.            We bezoeken de “Westlandse Druif” en een Orchideeën kwekerij. Bij aankomst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint in de Westlandse druif en de andere helft gaat naar de Orchideeën kwekerij. We starten met koffie of thee met cake. Na de rondleiding en proeverij zien we elkaar weer tijdens de lunch. Na de lunch wisselen de groepen. Aan het eind van de middag rijden we door de Glazen stad weer huiswaarts.

De kosten voor deze dag zijn € 59,00.p.p.

De bus vertrekt om 08.00 uur uit Borsele,                               om 08.20uur uit Kapelle en                                                     om 08.45 uur uit Rilland.

We vertrekken om 15.30 uur en gaan via een toeristische route richting Zeeland.

U geeft u op door bijgaand opgaveformulier in te vullen en ondertekend op te sturen naar VvN (Macu), Nobelweg 10, 4462 GK Goes, voor 10 september.

Zoals altijd vol is vol. Wilt u mee? Geef u dan snel op.

We zien u graag op 3 oktober a.s. Groet Evelyn, Thea, Willy en Dorien.

Donderdag 9 januari 2020 Nieuwjaarsbijeenkomst 

U wordt op de hoogte gehouden

Zoals afgesproken zullen we de definitieve uitnodiging zoveel als mogelijk rechtstreeks naar de leden mailen. Voor de Macu is het namelijk niet mogelijk om met de agenda's van 21 afdelingen rekening te houden. De mail biedt in deze zowel voor de MaCu als een groot deel van de Ab's en de  leden uitkomst. Uiteraard aan u de vraag om leden die geen mailadres hebben z.s.m. te informeren. Wij gaan er vanuit dat leden dat onderling ook zullen doen.

We hopen veel leden op een of meerdere van onze activiteiten te ontmoeten:                                               

Willy, Thea, Dorien en Evelyne. ( tel.nr 06 22743496/ 0113 501646 Willy)