Je bent welkom bij Vrouwen van Nu Wieringen

Vrouwen van Nu is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die oog hebben voor de leefomgeving, zorg voor elkaar én voor de toekomst. Bovendien is het een vereniging waarbinnen vrouwen eigen ideeën vorm kunnen geven en zich kunnen ontplooien.

Ontmoet anderen, verrijk jezelf

Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen direct actief worden en deelnemen aan tal van activiteiten. We staan open voor nieuwe initiatieven van mensen binnen en buiten de vereniging.

Vrouwen van Nu is de grootste vrouwenvereniging van Nederland. De vereniging telt landelijk ruim 30.000 leden en 450 afdelingen.

Het is een vereniging die maatschappelijk erg betrokken en relevant is, door de vele activiteiten die bijdragen aan een betere leefomgeving en samenleving.

Als lid van de afdeling Wieringen kun je ook deelnemen aan provinciale en landelijke activiteiten, zoals het Vrouwen Event, nationale en internationale reizen, creatieve- en actieve workshops, en nog veel meer.

Vrouwen van Nu kent in haar lange bestaan meer dan honderd wapenfeiten. Kleine en grote successen, lokale, provinciale, landelijke en internationale activiteiten. Meer informatie over de historie en wapenfeiten van Vrouwen van Nu.

Meer informatie? vrouwenvannu.wieringen@gmail.com

Extra informatie