Welkom op de website van de afdeling Westwoud

Westwoud is één van de zeven dorpen van de groene gemeente Drechterland.

De afdeling Westwoud bestaat sinds 1946 en heeft per 1 juni 2022 107 leden. De leden komen voornamelijk uit  Westwoud en Hoogkarspel, verder uit Oosterblokker, Blokker, Bovenkarspel en Hoorn.

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie met 29.000 leden in 395 afdelingen in 11 provincies. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige afdeling met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Onze avonden worden gehouden in Dorpshuis De Schalm, Dr. Nuijensstraat 14B, 1617 KC Westwoud.
Aanvang 19.45 uur, tenzij anders vermeld.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die regionaal, provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad Vrouwen van Nu.

Op de themapagina "Over ons" leest u meer bijzonderheden over onze afdeling.

Voor de statuten en huishoudelijk reglement gaat u naar de landelijke website: www.vrouwenvannu.nl

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar
e-mail: vrouwenvannuwestwoud@gmail.com