weer bij elkaar

Weer bij elkaar!
Na alle beperkingen vanwege corona zijn we dan eindelijk weer bij elkaar! 
Met 62 dames, feestelijk in het rood gekleed vanwege DressRedDay, wordt er stilgestaan bij het 75-jarig bestaan van onze afdeling. Voorzitter Ans Entius brengt een stukje geschiedenis naar voren uit de tijd van de oprichting na de oorlog.
Onder genot van een drankje van een sponsor wordt er getoost op de toekomst van onze afdeling met nu ruim 100 leden. Waarvan Rie Deun het record heeft van 62 jaar lidmaatschap.
Vanwege ons jubileum wordt er op 26 en 27 maart 2022 een jubileum-tentoonstelling ingericht in het voormalige gemeentehuis van Westwoud. Met de oproep erbij om spullen, handwerken, foto’s, gemaakt door leden, uit deze 75 jaren, beschikbaar te stellen voor deze tentoonstelling.
Daarna is er een jubileum-bingo, gemaakt door Corrie Wijtman. Halverwege is alvast een nummer gereserveerd voor een poedelprijs. Aan het einde komt bij iedereen het jubileumnummer 75 tevoorschijn. Met hoera-geroep en de vlaggetjes omhoog gestoken. En voor iedereen een kleine bonbon-prijs.
Al met al een heel gezellige bijeenkomst, met koffie/thee/koek betaald door het bestuur. En diverse heerlijke hapjes, gemaakt door Paulien Gasman en Corrie Wijtman.
Een geslaagde eerste avond van het nieuwe seizoen! 

Verslag Diny Kreuk
Foto's