Welkom

Welkom op onze afdelingssite Wemeldinge

Wij zijn een actieve vereniging van rond de 50 leden die 1 maal per maand bij elkaar komen. Behalve in de maanden juli en augustus, want dan houden we vakantie.

Wij organiseren verscheidene onderwerpen die ons boeien, actief en/of cultureel zijn en de belangstelling hebben van onze leden. Maandelijks ontvangt u de nieuwsbrief met uitleg over onderwerpen die in deze periode aan bod komen.

Naast de 10 bijeenkomsten delen wij ook verschillende hobby's met elkaar. Zo is er een leeskring, tuingroep en creatieve kring.

Onze afdeling is een onderdeel van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu. Onze leden kunnen naast ons aanbod ook gebruik maken van het aanbod dat door de provinciale en landelijke vereniging wordt georganiseerd. (Zie www.vrouwenvannu.nl) En 6 maal per jaar ontvangt u via hen het Vrouwen van Nu ledenblad.

Wij willen een gezellige ontmoetingsvereniging zijn voor al onze leden en zullen het leuk vinden onze afdeling te vernieuwen. Lijkt het u een leuke uitdaging om kennis te komen maken, dan kunt u voor u beslist om lid te worden 2 keer als introducee onze avonden bezoeken. Wij nodigen u van harte uit of willen u graag verder informeren.

Met vriendelijke groet,                                                     Catrien de Jonge  (voorzitter)  Telefoon: 0113 622372

email catjoantjo@kpnmail.nl