Word ook lid van ons

 

Word ook lid van Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die oog hebben voor de leefomgeving, zorg voor elkaar én voor de toekomst. Bovendien is het een vereniging waarbinnen vrouwen eigen ideeën vorm kunnen geven en zich kunnen ontplooien.

Ontmoet anderen, verrijk jezelf

Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen direct actief worden en deelnemen aan tal van activiteiten. We staan open voor nieuwe initiatieven van mensen binnen en buiten de vereniging.

Vrouwen van Nu heeft geen politieke of religieuze kleur. Elke vrouw is welkom. met circa 40.000 leden en 500 afdelingen zijn we de grootste vrouwenvereniging in Nederland.

Een greep uit het brede Vrouwen van Nu aanbod:

Gratis trainingen voor leden die op vrijwillige basis actief zijn in provinciale besturen of commissies. Uitwisselingsdagen om kennis en ervaring te delen met andere leden binnen de vereniging.

  • E.learning curcuspakketten ( speciaal ledentarief)
  • Veel kortingen met de ledenpas
  • Op maat georganiseerde reizen voor leden.

Kortom veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting, kennis en ervaring uitwisselingen en gezelligheid voor alle leden binnen onze vereniging. Met de kracht van 40.000 vrouwen kunnen wij bijdragen aan een wereld, inclusief onze eigen leefomgeving, waar het goed toeven is.