Welkom op onze Vlijmense Vrouwen van Nu site

Keigezellig en altijd in beweging

Wij zijn een organisatie van vrouwen uit Vlijmen en omgeving, en een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu. We bieden vrouwen een ontmoetingsplaats voor persoonlijke ontplooiing, gezelligheid, en bewustwording.

Samen is het zoveel leuker!
We verbinden mensen, prikkelen en inspireren tot optimisme, tot krachtige en positieve vrouwen en dat stralen we uit. We laten ons op allerlei manieren informeren, zijn sportief, organiseren thema avonden en ontspannende uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby's en ontmoeten elkaar in onze zogenaamde 'interessegroepen'. Vrouwen van Nu Vlijmen is keigezellig, leuk, interessant, leerzaam, creatief, in beweging en er valt altijd iets nieuws te ontdekken. We nodigen jullie van harte uit om kennis te komen maken. Jullie zullen je snel thuis voelen.

In de Langstraat ligt het dorp Vlijmen met ±  14.000 inwoners, en is één van de dorpen behorende tot de gemeente Heusden. Leden van Vrouwen van Nu kunnen naast de activiteiten van de eigen afdeling, ook deelnemen aan wat er provinciaal en landelijk wordt georganiseerd.

Wil je meer weten, bel 073-5116554 of mail naar vrouwenvannu.vlijmen@gmail.com

Op facebook zie en lees je meer over onze activiteiten: https://www.facebook.com/vrouwenvannuvlijmen/

Samen met het bestuur en de activiteitenbegeleiders is het programma voor 2019 tot stand gekomen. We hebben gekozen voor tenminste één hoofdactiviteit in elke maand. Daarnaast zijn er nog diverse interessegroepen waarvoor je kunt kiezen. Veel dank voor ieders inbreng en bijdrage.

In 2019 gaan we voor het thema:
“Volg je droom, jouw tijd is nu!”
We gaan dromen realiseren in 2019.
We hebben een Agenda Kalender 2019.
Zie hieronder

We hopen weer op veel gezelligheid en een fijn verenigingsjaar!

Namens het bestuur VvNu Vlijmen,
Elly van Meel-de Jong
Voorzitter

Extra informatie