Welkom op onze Vlijmense Vrouwen van Nu site

Keigezellig en altijd in beweging

Aangepaste maatregelen ivm Coronavirus: zie verder

Ook in Corona tijd proberen we te zijn waar we voor staan, rekening houdend met alle corona maatregelen. Ons perspectief is en blijft het volgende:

Wij zijn een organisatie van vrouwen uit Vlijmen en omgeving, en een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu. We bieden vrouwen een ontmoetingsplaats voor persoonlijke ontplooiing, gezelligheid, en bewustwording.

Samen is het zoveel leuker!
We proberen met elkaar krachtige en positieve vrouwen te worden, we prikkelen en inspireren tot optimisme, en we willen dat uitstralen. Op dinsdag is de dag waarop we meestal onze activiteiten plannen. We laten ons op allerlei manieren informeren, zijn sportief, organiseren thema avonden en ontspannende uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby's en ontmoeten elkaar in onze zogenaamde 'interessegroepen'. Vrouwen van Nu Vlijmen is keigezellig, leuk, interessant, leerzaam, creatief, in beweging en er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Kom gerust eens snuffelen. We nodigen jullie van harte uit om kennis te komen maken. Jullie zullen je snel thuis voelen.

In de Langstraat ligt het dorp Vlijmen met ±  14.000 inwoners, en is één van de dorpen behorende tot de gemeente Heusden. Leden van Vrouwen van Nu kunnen naast de activiteiten van de eigen afdeling, ook deelnemen aan wat er provinciaal en landelijk wordt georganiseerd.

Wil je meer weten, bel 073-5116554 of mail naar vrouwenvannu.vlijmen@gmail.com

Op facebook zie en lees je meer over onze activiteiten.

Samen met het bestuur en de activiteitenbegeleiders is het programma voor 2020 tot stand gekomen. We hebben gekozen voor tenminste één hoofdactiviteit in elke maand. Daarnaast zijn er nog diverse interessegroepen waarvoor je kunt kiezen. Veel dank voor ieders inbreng en bijdrage.

In 2020 hebben we een jubileum. Vrouwen van Nu landelijk bestaat 90 jaar. Daarom is gekozen door de Ledenraad voor het thema:
'Vier je successen, het is een feest waard!'
We gaan vieren, met de blik op de toekomst.
We hebben een Agenda Kalender 2020.

We hopen weer op veel gezelligheid en een fijn verenigingsjaar!

Namens het bestuur VvNu Vlijmen,
Elly van Meel-de Jong
Voorzitter