Een insprirerend kerstconcerst

We komen binnen in een prachtig ingerichte zaal van het dorpshuis in Veenhuizen. Fraai versierde tafels met mooie  kerststukjes en programmakaartjes. Het gospelkoor  Get Together  heeft onze avond met hun prachtige zang verzorgd. Ze doen hun naam eer aan: het is een eenheid wat zij uitstralen!

Voor zij met hun muziek de avond vullen, mag ik eerst onze leden welkom heten, afwezigen vermelden, benoemen dat deze avond door het bestuur aangeboden wordt; dat er enkele gasten meegekomen zijn; dat we u verzoeken de contributie voor het nieuwe jaar in januari over te maken; dat we gaan dineren in het Horizon College in Heerhugowaard 9 (vlakbij station) op 12 februari.

Ondertussen gaan we rond met koffie, thee en allerlei lekkers. Ook een borrel wordt ons aangeboden! De gebruikelijke bitterbal laten we achterwege.

Na afloop is het duidelijk dat we allemaal genoten hebben van de zang en het enthousiasme van het koor uit Nieuwe Niedorp. En zij van ons! Ze komen graag weer terug. Ik heb ze bedankt met de volgende woorden:

Dat jullie aan je geloof werken / dat laten jullie heel enthousiast merken / Práchtige zang, gestimuleerd door een prima dirigent / en met fantastische begeleiding ben je enorm verwend!/Get Together, betekent ga samen! Ga nog lang zo door/ want jullie zijn een prima koor!!

Rest mij nog te bedanken Annet, die altijd met alles behulpzaam is; Claudia, die voor iedereen een prachtige attentie gemaakt heeft met de kerstwens van het bestuur; Janneke, die onze Facebookpagina verzorgt en Dini, de beheerder van onze website. Neemt u gerust een kijkje!

 

Onze volgende avond is de vierde maandag in januari. In het kader van 75 jaar bevrijding hebben we Bart Lankester uitgenodigd die het verhaal zal vertellen over verzetsstrijdster Trien de Haan. Het belooft een boeiende avond te worden. U bent van harte uitgenodigd. De zaal is open om half acht en we beginnen ons programma om kwart voor acht ’s avonds.

 

Marry