voorstellen bestuursleden

Gonny ten Brinke
Ik ben gevraagd om plaats te nemen in het bestuur, dat lijkt me wel een uitdaging maar ik ga ervoor. Ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Gonny ten Brinke. Getrouwd met Jan en we hebben een zoon Mathijs. We wonen al 37 jaar in Varsseveld. Ik werk nog met veel plezier een paar dagen in de week bij Azora. Mijn hobby’s zijn: handwerken, knutselen, bloemschikken, wandelen. Ik ben 5 jaar lid van Vrouwen van Nu en zit bij de handwerkclub met een aantal gezellige dames. Ook dit gaat nu even niet door. Ik hoop jullie zeker nog te ontmoeten de komende tijd. 
Groeten en blijf gezond, Gonny ten Brinke

Yvonne Kuipers.
In juni 2019 werd ik benaderd door Hannie of ik interesse had om haar taken,  “Afgevaardigde Ringbestuur en Voorbereider uitnodigingen”,  binnen het bestuur over te nemen. Zij heeft dit 6 jaar met veel enthousiasme gedaan en na een fijn gesprek bracht ze haar enthousiasme op mij over, waarna ik me kandidaat heb gesteld. Sinds 2017 ben ik lid van VvN en ik ervaar hier een warme sfeer en een betrokkenheid bij elkaar. Avonden met leuke, ontspannen en ook leerzame thema’s en naast de avonden ook de activiteiten, zoals b.v. de POD-dagen, echt een aanrader voor éénieder, de modeshow, de handwerkcursus en de handwerk-tentoonstelling in Vorden. Super wat vrouwen kunnen maken! Genoeg te doen en te beleven dus.
Iets over mijzelf: ik ben geboren en getogen in Hengelo (Ov). In 1984 ben ik in Varsseveld komen wonen en werken. Hier heb ik mijn man, Joop Schuurman, leren kennen. Samen hebben we  5 jaar in Lichtenvoorde gewoond, om daarna weer terug te keren naar het dorp Varsseveld, met onze 2 kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels zijn ze volwassen en hebben we er een fijne schoondochter en –zoon bijgekregen. Mijn hobby’s zijn oa koken, wandelen, zingen in het koor Eigen Wies, handwerken, lezen, puzzelen. Ook werk ik nog, met plezier, parttime in de thuiszorg. 
Hannie’s vraag kwam op een goed moment, ik heb echt zin en ook tijd om er iets nieuws bij te doen. 
Terugkomend op mijn kandidaatstelling.., nu ben ik dus een bestuurslid van Vrouwen van Nu.  Ik dank jullie voor het vertrouwen en ik zal me positief inzetten in deze nieuwe functie binnen het bestuur.
Hartelijke groet, Yvonne Kuipers

Wilma Breuker.
Er werd mij gevraagd om het bestuur te komen versterken, als secretaresse. Dat lijkt mij een mooie uitdaging.
Ik ben geboren en getogen in Winterswijk, maar ik woon al ruim 38 jaar met veel plezier in Varsseveld. Ik ben getrouwd met Harry, die ook uit Winterswijk komt. We hebben een dochter en schoonzoon en een zoon met vriendin en 2 mooie kleindochters. Ik heb lang in de zorg gewerkt. Daar ben ik 2 jaar geleden mee gestopt om gezondheidsredenen.
Ik vind de avonden die worden georganiseerd door Vrouwen van Nu altijd leuk, informatie, gezellig en je leert er vaak ook nog wat van. Daarnaast zijn er de diverse clubs, waar voor iedereen wel iets bij zit. 
Ik heb meerdere vormen van vrijwilligerswerk gedaan. Schoolbestuur, VVV, collecte opgezet, patiëntenvereniging.  Ik vind het belangrijk om nuttig bezig te zijn en nu ik geen betaalde baan meer heb, is dit een mooi moment om in het bestuur van Vrouwen van Nu te gaan. Ik ga mijn best doen om een goede opvolgster van Ans te worden. Tot ziens op één van de volgende bijeenkomsten.
Groetjes Wilma Breuker.

Gerrie Wisselink.
Wij kwamen tot de ontdekking dat ik vorig jaar geen stukje in het boekje had geschreven, dus dan nu nog maar. Ik ben geboren op de Heelweg, en woon nu samen met Bertus randje Heelweg -Varsseveld , ik heb een dochter, schoonzoon , zoon en twee kleinzonen. In 1997 ben ik met mijn schoonmoeder meegegaan naar de Plattelandsvrouwen. Ze zei dat dat echt iets voor mij zou zijn. Nu, dat had ze goed gedacht, het bevalt me er prima! Ik heb (tot het overlijden van mijn man) in de wagenbouwgroep gezeten, wat heel leuk was, ik heb met veel plezier toneel gespeeld, en gezongen in het koortje. En dan nu sinds vorig jaar in het bestuur, eerst als algemeen lid, en nu als penningmeester, opvolger van Annie. Ik hoop dat het mij net zo goed afgaat als haar.
Tot ziens, Gerrie Wisselink

Lucie Hoogland.
Er werd mij gevraagd om als 2e voorzitter het bestuur te komen versterken. Dat gaf mij wat bedenkingen, maar na een nachtje slapen dacht ik: leuke club mensen…doen! Dit ben ik: Sinds ruim 2 jaar woonachtig in Varsseveld, de mooie Achterhoek, minstens zo mooi als Drenthe waar ik 45 jaar heb gewoond en onze 2 kinderen zijn geboren. Mijn man en ik hebben daar een aantal benzinestations gehad. Nadat hij in 2008 overleed ben ik daar in 2013 mee gestopt. Na een aantal jaren riep een nieuwe liefde en deed mij besluiten om in Varsseveld te komen wonen, een groot besluit maar een zeer goede. De tijd die ik nu heb geniet ik van kegelen, sportschool, fietsen, tuinieren en mijn vrijwilligerswerk bij het hospice in Doetinchem. Ben er van overtuigd dat ik ook plezier zal beleven aan deze bestuursfunctie.
Graag tot ziens op de ledenvergaderingen of elders, Lucy Hoogland

Ineke van der Laan.
Ook ik ben gevraagd voor het bestuur, als algemeen bestuurslid en dat lijkt mij een mooie uitdaging.
Ik ben geboren en getogen in Varsseveld, ben getrouwd en heb twee zoons.
Waarom Vrouwen van  Nu?
Om te beginnen natuurlijk de avonden: ontspannend of informatief maar altijd gezellig! Daarnaast zijn er dankzij de inzet van heel veel mensen in diverse commissies en clubs activiteiten voor elk wat wils. Ik ga met veel plezier naar de handwerkclub en bij de wagenbouw is het altijd leuk.
Maar ook heel belangrijk: Je voelt je welkom bij de vereniging.  Men heeft aandacht voor elkaar en is betrokken bij elkaar. Dat voelt als een warme deken.
Ik ga proberen mijn voorgangster zo goed mogelijk op te volgen.
Tot ziens, Ineke van der Laan