voorstellen bestuursleden

 

Er werd mij gevraagd om het bestuur te komen versterken, als secretaresse. Dat lijkt mij een mooie uitdaging.

Ik ben geboren en getogen in Winterswijk, maar ik woon al ruim 38 jaar met veel plezier in Varsseveld.

Ik ben getrouwd met Harry, die ook uit Winterswijk komt. We hebben een dochter en schoonzoon en een zoon met vriendin en 2 mooie kleindochters.

Ik heb lang in de zorg gewerkt. Daar ben ik 2 jaar geleden mee gestopt om gezondheidsredenen.

Ik vind de avonden die worden georganiseerd door Vrouwen van Nu altijd leuk, informatie, gezellig en je leert er vaak ook nog wat van. Daarnaast zijn er de diverse clubs, waar voor iedereen wel iets bij zit. 

Ik heb meerdere vormen van vrijwilligerswerk gedaan. Schoolbestuur, VVV, collecte opgezet, patiëntenvereniging.  Ik vind het belangrijk om nuttig bezig te zijn en nu ik geen betaalde baan meer heb, is dit een mooi moment om in het bestuur van Vrouwen van Nu te gaan.

Ik ga mijn best doen om een goede opvolgster van Ans te worden.

Tot ziens op één van de volgende bijeenkomsten.

 

Groetjes Wilma Breuker.

 

 

Wij kwamen tot de ontdekking dat ik vorig jaar geen stukje in het boekje had geschreven, dus dan nu nog maar. Ik ben geboren op de Heelweg, en woon nu samen met Bertus randje Heelweg -Varsseveld , ik heb een dochter, schoonzoon , zoon en twee kleinzonen. In 1997 ben ik met mijn schoonmoeder meegegaan naar de Plattelandsvrouwen. Ze zei dat dat echt iets voor mij zou zijn. Nu, dat had ze goed gedacht, het bevalt me er prima! Ik heb (tot het overlijden van mijn man) in de wagenbouwgroep gezeten, wat heel leuk was, ik heb met veel plezier toneel gespeeld, en gezongen in het koortje. En dan nu sinds vorig jaar in het bestuur, eerst als algemeen lid, en nu als penningmeester, opvolger van Annie. Ik hoop dat het mij net zo goed afgaat als haar.
Tot ziens, Gerrie Wisselink

 

Er werd mij gevraagd om als 2e voorzitter het bestuur te komen versterken. Dat gaf mij wat bedenkingen, maar na een nachtje slapen dacht ik: leuke club mensen…doen! Dit ben ik: Sinds ruim 2 jaar woonachtig in Varsseveld, de mooie Achterhoek, minstens zo mooi als Drenthe waar ik 45 jaar heb gewoond en onze 2 kinderen zijn geboren. Mijn man en ik hebben daar een aantal benzinestations gehad. Nadat hij in 2008 overleed ben ik daar in 2013 mee gestopt. Na een aantal jaren riep een nieuwe liefde en deed mij besluiten om in Varsseveld te komen wonen, een groot besluit maar een zeer goede. De tijd die ik nu heb geniet ik van kegelen, sportschool, fietsen, tuinieren en mijn vrijwilligerswerk bij het hospice in Doetinchem. Ben er van overtuigd dat ik ook plezier zal beleven aan deze bestuursfunctie.
Graag tot ziens op de ledenvergaderingen of elders, Lucy Hoogland

 

Ook ik ben gevraagd voor het bestuur, als algemeen bestuurslid en dat lijkt mij een mooie uitdaging.
Ik ben geboren en getogen in Varsseveld, ben getrouwd en heb twee zoons.
Waarom Vrouwen van  Nu?
Om te beginnen natuurlijk de avonden: ontspannend of informatief maar altijd gezellig! Daarnaast zijn er dankzij de inzet van heel veel mensen in diverse commissies en clubs activiteiten voor elk wat wils. Ik ga met veel plezier naar de handwerkclub en bij de wagenbouw is het altijd leuk.
Maar ook heel belangrijk: Je voelt je welkom bij de vereniging.  Men heeft aandacht voor elkaar en is betrokken bij elkaar. Dat voelt als een warme deken.
Ik ga proberen mijn voorgangster zo goed mogelijk op te volgen.
Tot ziens, Ineke van der Laan

 

​​

vv