Wat kunnen wij u bieden?

De afdeling Twisk van de Vrouwen van Nu biedt u een breed programma aan, waarmee wij proberen om de belangstelling van al onze leden zo veel mogelijk te prikkelen.

  • Eén eer per maand op donderdag hebben wij een afdelingsavond. De invulling van deze avond kan informatief, creatief, amusant en educatief zijn. Voorop staat dat deze avonden bedoeld zijn om elkaar te ontmoeten: "een avond voor jou als vrouw!". Het is dan ook gezellig om na afloop nog even een glaasje met elkaar te drinken.
  • Daarnaast nemen veel van onze leden deel aan de diverse interessegroepen, zoals de museumgroep, de lunchgroep, de kookgroep, de leesgroepen, de gespreksgroepen, de natuurfotografiegroep, de filmclub en de fietsgroep.  Ook is er een maandelijkse handwerk stuif-in. Voor meer informatie zie de beschrijvingen bij de diverse interessegroepen!
  • In het najaar - richting Kerst - is er meestal een creatieve workshop.
  • Een keer per jaar wordt een excursie in onze prachtige provincie georganiseerd. Rond Kerst wordt er iets speciaals georganiseerd.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar kunnen ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal of landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijg je vier keer per jaar het ledenblad van de landelijke vereniging met daarin ook het provinciale nieuws. Vooral de kunstnijverheidstentoonstellingen en de reizen die de diverse provincies binnen Europa en RVAJ buiten Europa organiseren, worden gewaardeerd.

GENIETEN EN STIMULEREN, DAAR STAAN WIJ VOOR!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar vvnu.twisk@gmail.com