NIEUW op de site van afdeling Twello

In dit blok is te lezen welke artikelen of fotoalbums onlangs zijn toegevoegd. Aan de datum onderaan het artikel is te zien wanneer het geplaatst is.

Heb je zelf ideeen, verhaaltjes over uitjes, foto's oid???
Laat het weten zodat ook dat op de site kan worden gedeeld. (bij foto's wel vermelden of er toestemming is om te publiceren op de site).

september 2021
- een nieuw fotoalbum met veel foto's van de vlaggetjes, de jubilarissen ed als verslag van de afdelingsavond op 21-09-2021.
- de tuinclub Bloesem heeft op 16 september een uitstapje gemaakt naar de Sallandse landschaptuin in Heilo. De foto's staan in het nieuwe fotoalbum.
- de leden van de tuinclub de ROZENBOTTELS hebben op 15 september een fietstocht gemaakt langs een deel van de IJsselbiënnale. Een koffiepauze bij Helma's theehuis en een lunch op het terras van het Dorpshuis in Diepenveen. De foto's zijn te zien in het nieuwe fotoalbum op deze site.
- bij de fotoalbums is een blokje toegevoegd met foto's van De Rozenbottels. Zij hebben op 26 augustus een bezoek gebracht aan de natuurtuin en imkerij de werkbij, De Gratherhof in Vaassen. Ze hebben hier de tuin bekeken, koffie gedronken en diverse dingen kunnen kopen oa een insectenhotel.
- de blokjes "kunst bij de koffie"en "ken je omgeving" zijn bijgewerkt met nieuwe data.

juli 2021
- In het blokje "Bloesem juli" bij de fotoalbums staan foto's van het bezoek van de tuinclub De Bloesem aan de tuin van Jannie Bakker. "Gewoon een huis in een straat maar wat een prachtige tuin!!!". De leden hebben genoten van de rondleiding en laten graag hun foto's zien.
- een nieuw fotoalbum (zomer 2021) met foto's die leden doorstuurden mbt een zomer uitje. De eerste foto is van Alie Booster en is van een speciaal bankje in Westkapelle.
- nog meer nieuwe foto's zijn toegevoegd aan het album afscheid van de burgemeester.
- bij de fotoalbums is een blokje toegevoegd met foto's genomen bij het afscheid van de burgemeester. De presentatie van de interessegroepen en het koffie drinken na afloop in de kantine van SV Twello.

juni 2021
- foto's van het bezoek aan de Prunushof in Twello zijn toegevoegd aan het fotoalbum van De Rozenbottels.
- de tuinclub De Rozenbottels is in mei op de fiets naar De Hommel in Empe gegaan. Een heerlijke high tea of brunch buiten op het terras. Foto's zijn (met toestemming) te zien in het fotoalbum.
- het "corona-blokje" is bijgewerkt.


ML  22-09-2021