Volksdansen in de Cour

                VOLKSDANSGROEP GERAKINA

Volksdansgroep Gerakina kan nog altijd nieuwe leden gebruiken: kom samen met ons dansen.
Wij dansen/oefenen iedere maandagavond in De Cour, onder leiding van Sophie van Amelsvoort van 19.30 tot 20.30 uur, daarna drinken we koffie/thee.
De groep bestaat nu uit ca. 16 leden.

----------------------------------------------

 

Op 20 april 2015 vierde Volksdansgroep Gerakina samen met alle leden van VrouwenvanNu Terheijden haar 25 jarig bestaan. Zij demonstreerden  diverse folkloristische dansen. Het was een leuke avond.

Onze volksdansgroep bestond op 8 januari 2015:  25 jaar. De groep bestaat uit ca. 20 leden.

Omdat wij het 25 jarig bestaan wilden vieren, gingen we op 11 januari naar de musical "Moeder ik wil bij de Revue" in Utrecht, daarna sloten we de dag af met een diner bij café/restaurant  "De Buren".

De dag is inmiddels voorbij. Om kwart over twaalf gingen we met de bus op weg. Ter hoogte van Fort Altena kreeg de bus een kapotte band, na een uur vertraging kwamen we in Utrecht aan, we waren twintig minuten te laat, maar we werden heel goed begeleid naar loges waar we het goed konden zien. De revue was prachtig, we hebben genoten, daarna terug naar huis. Bij "de Buren" hebben we lekker gegeten en om 22.00 waren we weer thuis. Het was een fijne dag om op terug te kijken.