Steenderen 2022

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. Onze vereniging heeft 71 leden en is in 1934 opgericht. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes en zien elkaar maandelijks. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen. De eerste avond begroeten wij u als gast, de tweede avond hopen wij u als lid te mogen inschrijven. Mocht een thema-avond u echter interesseren en u bent géén lid, dan vragen wij een bijdrage van €5,00 per avond.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

vrouwenvannusteenderen@gmail.com

 

Extra informatie