Welkom op onze afdelingssite van Vrouwen van Nu 's-Gravenhage

Welkom op de afdelingssite van Vrouwen van Nu 's-Gravenhage !

Een afdeling is een ontmoetingsplaats voor vrouwen om creativiteit te ontplooien, aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, betrokkenheid te tonen met de leefomgeving, en je stem te laten horen in de maatschappij.
Met dat doel organiseerden de vrouwen zich op het platteland in een Bond van Plattelandsvrouwen. Buiten de stad haal je de activiteiten naar je toe, of regel je vervoer om gezamenlijk naar een verder-weg-plaatsvindende activiteit te gaan. En zo ontstaat een gevarieerd programma.

Met dank aan ministervrouw Mansholt ontstond er in Den Haag de eerste afdeling Plattelandsvrouwen in een grote stad.
In de stad is een groot aanbod aan activiteiten en interesseverenigingen. Als je geen behoefte hebt aan veel lidmaatschappen, en je je meer aangetrokken voelt tot een gevarieerd programma met uiteenlopende activiteiten op het gebied van cultuur, uitstapjes, literatuur, creativiteit en sportieve zaken… en liever niet in je eentje, dan moet je eens komen kijken bij de Vrouwen van Nu afdeling 's-Gravenhage !

We zijn een actieve en gezellige vereniging met 6-8 activiteiten per maand, in de zomermaanden iets minder. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes en sportieve bezigheden. De verschillende activiteiten worden met elkaar ondernomen via zogenaamde ‘interessegroepen’. De contactpersonen staan vermeld bij ´voor leden´.

Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met de secretaresse van Vrouwen van Nu 's-Gravenhage: Kitty Havermans 070-3685835,  k_havermans@hotmail.com               

Via de agenda kun je zien welke activiteiten er zoal ontplooid worden en heb je ook inzage in de activiteiten van andere afdelingen, en wat er provinciaal en landelijk te doen is. Als lid van Vrouwen van Nu kun je daar ook aan deelnemen. 

 

webmaster Marja Nederpelt   nederpeltmarja@gmail.com