Samen stukjes maken en tuinen bezoeken

18 april 2019
Op donderdagavond 18 april maakten de leden van de tuinclub een prachtig Paasstuk.
zie foto's 

31 januari 2019
Onder leiding van Desiré Kollen uit Koekange maakten 13 leden van de tuinclub of de afdeling Ruinen schaapjes, vogeltjes, hanen en bloemen van keramiek. Er werd heel wat af geboetseerd. Het was een hele gezellige avond. Desiré heeft alle kunstwerkjes meegenomen, drie dozen vol. Zij zal ze bakken en glazuren. Nog een paar weken geduld dus, en dan kunnen we het resultaat bewonderen.
zie foto's

20 december 2018
Kerststukje maken
Onder leiding van de dames van de tuinclub, ditmaal bijgestaan door Hillie Hester, zijn er weer prachtige kerststukken gemaakt. Ditmaal in de vorm van een taart, letterlijk en figuurlijk zeer smaakvol. Wat lijkt het elke keer weer een boeiende uitdaging, met voor sommigen de gedachte: 'het lukt me toch niet'. Het leuke is, het lukt altijd! Ook dankzij de goede aanwijzigen van Bertha en Evie. Het ziet er altijd weer fraai uit en thuis scheppen we op 'dat het niet eenvoudig is'. Het geheim van de kok geven we niet prijs!
zie foto's

9 oktober 2018
Herfststukje 2018
De Tuinclub is, ook al zou je het nog niet zeggen wat het weer betreft, toegekomen aan het vervaardigen van een mooi herfststuk! Met gebruik van hortensia's is een bloemen- rijke peer gemaakt, onder leiding van o.a. Bertha en Evie.
De tuinclub heeft tuin en dorp afgestruind op zoek naar materiaal. Zo kon het dat Evie betrapt werd in de sloot van een van de buren op Hees....! Geen sloot te breed of te diep, de natuur heeft geen raadsels meer voor onze Evie...
zie foto's: deze bewijzen een mooi resultaat!

29 maart 2018 
Tuinclub maakt het weer  
Een Paasstuk maken is leuk om te doen en in dit geval, tenzij je heel creatief bent, bijna niet zelf te bedenken. Vorm en materialen waren ook dit keer weer zeer goed gekozen. Een ontspannen avond waarop door de "tuinleden", onder begeleiding van Bertha en haar mede-commissieleden, een mooie prestatie is neergezet.
 zie foto's Daar kun je mee thuis komen!

18 januari 2018
Op donderdag 18 januari 2018 deden 11 dames van de tuinclub onder leiding van Désiré Kollen uit Koekange mee aan een workshop paneelschilderen. Op een stuk hout ontstonden de mooiste schilderijen van hanen, kippen, een schaap, koeien, roodborstjes en bloemen. Het was een hele gezellige, creatieve avond.
zie foto's