Vrouwen van Nu Roodeschool

De afdeling Roodeschool is de noordelijkste afdeling in Nederland met bijna 70 leden, een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. De afdeling bestaat uit diverse leden uit bijvoorbeeld de agrarische sector die duurzaam werken, een ander houdt zich bezig met het welzijn van anderen. Een viel er op het afgelopen jaar en kreeg er zelfs een lintje voor. Allen zijn het Top vrouwen van Nu en we zijn trots op onze afdeling. 

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. 

Kom vrijblijvend naar een bijeenkomst, workshop en uitstapje en neem vooral een vriendin, buurvrouw of familielid mee. Zoveel te meer zielen zoveel te meer vreugd. 

Gast bij andere afdeling
Als lid van Vrouwen van Nu kunt u overal in het land aanschuiven bij de bijeenkomsten van andere afdelingen. De afdelingen mogen daarvoor wel een bijdrage in de kosten vragen. Lidmaatschapskaart meenemen!

Voor meer informatie kijk op de over ons pagina >> of neem contact op met een van de bestuursleden.