Van de voorzitter

Het is mei wanneer ik dit schrijf. Het waait en het is koud, de regen komt met bakken uit de hemel.

Na een lange winter zonder uitstapjes, bezoekjes en zonder de avonden van Vrouwen van Nu, zijn we nu wel toe aan een mooie zomer.

Want we willen erop uit, lekker wandelen en fietsen of gewoon even buiten een kopje thee drinken. We willen de winter achter ons laten evenals het coronavirus, de lockdown en alle andere beperkingen.

“Vier je successen, het is een feest waard”

Het jaarthema van Vrouwen van Nu is niet veranderd, we gaan dan ook dit jaar echt onze successen vieren en feestjes bouwen.

De sprekers van vorig seizoen zijn allen bereid om in het nieuwe seizoen te komen vertellen over hun successen.

15 februari 2022 bestaat de afdeling 90 jaar en dat feestje gaan we zeker vieren. We maken er een gezellige en feestelijke avond van.

De jaarvergadering is daardoor een maand vervroegd. In maart gaat het ééndagsbestuur iets organiseren, we laten ons verrassen.

We gaan genieten van het feit dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. Door zo’n periode van stilstand van bijna alles, besef je hoe belangrijk het is om elkaar te spreken, dingen samen te ondernemen en gedachten uit te wisselen. Wat voorheen heel normaal was, beschouw je nu als een groot goed. Misschien is er dan toch iets positiefs uit deze periode gekomen. We hopen dat  iedereen in september gevaccineerd is en dat de samenleving weer open gaat.

Alles wordt dan weer gemakkelijker en aangenamer.

Tijdens het rondbrengen van kleinigheden afgelopen jaar, hebben we leuke gesprekken gevoerd.

Dat was voor ons, als bestuur, erg fijn. Ook wanneer er een kritische vraag gesteld werd. We hopen dat u dat blijft doen.

Meedenken en meepraten is voor ons belangrijk. Dus schroom niet, we staan open voor op- en/of aanmerkingen, voor ideeën en wijze raad. 

We hopen op een succesvol seizoen en dat we jullie vaak mogen begroeten.

Wij staan te popelen om de beginnen. Blijf gezond!

Namens het bestuur,

Dora Jensma, voorzitter