Breng je stem uit op de Verschilmaker 2022

Op 20 september reiken we de jaarlijkse Vrouwen van Nu Verschilmaker Award uit. Onderstaand de drie genomineerde Verschilmakers. Wie maakt voor jou het verschil? Is dat:

Babette Porcelijn zij inspireert mensen hun dagelijkse leven effectief te verduurzamen.

Nienke Slump zij brengt recht letterlijk dichterbij en maakt zo het verschil in mensenlevens.

Karin Didderen  zij herstelt kustgebieden dankzij afgekeurde frieten.

Stemmen kan tot 1 september.

 

Reacties

Anoniem
Babette legt duidelijk uit waarom we iets moeten doen aan onze manier van leven en hoe dan.
Maiken
Babette geeft een helder voorbeeld van de gevolgen van de huidige leefstijl en waar we er wat aan kunnen doen. Opgewekt van toon. Ze maakt veel duidelijk met haar werk.
Emmy Galama
Nienke is zo'n verschilmaakster dat ze zelfs het recht voor iedereen wil en kan bereikbaar maken . Een topvrouw ; zij maakt echt het verschil.
Koen
De naam van haar laatste boek 'Happy 2050' maakt mij gelukkig. Er staat namelijk in wat we samen kunnen doen voor een gelukkige wereld. En het goede nieuws is dat een gelukkige wereld ook een wereld met meer welzijn en meer gelijkheid is. We kunnen met zijn allen die keuze maken. Zij noemt ons allen de 'crew'. Babette verdient deze nominatie!
Emily
Babette Porcelijn
Jeroen Prop
Alle drie heel waardevol. Met het "recht" op een duurzame en schone wereld voor mij (en vermoedelijk ook alle toekomstige generaties) toch echt op nummer 1 - Babette Porcelijn!
Johan
Goed initiatief
Margot
Prachtig initiatief! Vernieuwend en vooruitstrevend met veel enthousiasme en betrokkenheid opgezet!
Marielle S Beek
Babette kan moeilijke onderwerpen voor iedereen toegankelijk maken en daarmee meer mensen bereiken dan anderen. Dat maakt ook nog eens het verschil!
Nadine Maarhuis
Een stem voor Babette is een stem voor de Aarde!

Pagina's

Reactie toevoegen