Nieuwsbrieven 2019 - 2020

Voor u ligt de najaarsnieuwsbrief van het jaar 2019.

Het is u allen waarschijnlijk niet onopgemerkt voorbijgegaan dat ook onze vereniging heeft meegedaan met de Clubsupport actie van de Rabobank. Dit jaar zijn de stemcodes per mail gestuurd. Al snel merkten enkele leden van de klankbordgroep op dat niet al onze leden van de Vrouwen van Nu een code hadden ontvangen. Ineke en Bep zijn in actie gekomen en hebben hierdoor stemmen kunnen verzamelen. Dit alles is niet voor niets geweest. Op maandag 14 oktober j.l. waren van alle verenigingen twee afgevaardigden uitgenodigd door de Rabobank in het Fulcotheater in IJsselstein.

Bij binnenkomst kon iedere vereniging een gouden enveloppe ophalen en aan iedereen werd gevraagd deze pas te openen als in het daarna volgende programma het signaal hiervoor werd gegeven. Toen dat moment daar was waren we blij verrast met het toegekende bedrag. We hebben de cheque een paar keer goed gelezen, maar daar stond echt het bedrag op van €1069,52.

Alle stemmers bedankt! Maar heb je een Rabobankrekening en ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan ook je lidmaatschap aan op de website van de bank: www.rabobank.nl, onder de vermelding ‘lid worden’, zodat we volgend jaar ook weer een mooi aantal stemmen kunnen verzamelen.

Het is zo eenvoudig en schept geen enkele verplichting.

Sinterklaasavond op donderdag 21 november 2019

Door de afmelding, i.v.m. ziekte, van dhr. Ties Steenbergen, lopen we deze avond de geur van versgebakken stroopwafels mis. Maar geen nood: we hebben bericht ontvangen van Sinterklaas dat hij blij is dat hij de Vrouwen van Nu weer mag bezoeken. U bent van harte welkom deze avond mee te vieren. Om 19.30 uur gaat de deur van het Zalencentrum voor jullie open.

Workshop kerststuk maken

Op woensdag 18 of donderdag 19 december a.s. kunt u meedoen aan een workshop kerststuk maken. Van 9.30 tot 12.00 uur.

Dit keer gaan we naar GroenRijk Montfoort, Willeskop 68A, 3417 ME Montfoort.

Daar worden aan de deelnemers vele kneepjes van het vak bijgebracht om een mooi kerststuk te maken. De kosten zijn voor leden € 12,50 p.p. (incl. koffie/thee, excl. reiskosten). Niet leden betalen € 15,--.

Opgeven voor 30 november 2019 d.m.v. de aanmeldstrook. (zie bijlage)

Dit strookje met het geld inleveren. 

MIDWINTER / KERSTVIERING

De Kerstviering voor onze leden vindt plaats op dinsdag 10 december.

De avond begint om 17.30 uur en de zaal is open om 17.15 uur.

Na een welkomstdrankje kunnen we gaan genieten van de uitgebreide broodmaaltijd, verzorgd door het klankbordteam.

Aansluitend een optreden van Klaas Bakker met muziek en filmbeelden rond het Kerst en Midwinterfeest.

De bijdrage voor deze bijeenkomst is € 7,50.

Opgeven voor 30 november 2019 met het bijgevoegd aanmeldstrookje. 

Graag tot ziens op 10 december.

Nieuwjaarsbijeenkomst maandag 6 januari 2020

Vanaf 20:00 uur is er gelegenheid om elkaar Nieuwjaar te wensen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Om 21:00 uur vertelt kleurenstyliste, Anja van de Laan, over “Stijl in zicht” voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Elke kleur heeft zijn specifieke karakter. Het dragen van kleuren heeft invloed op jezelf en je omgeving. Kleuren vertellen over hoe jij in het leven staat en hebben invloed op jouw gedrag en gedachten. Sommige kleuren draag je graag en er zijn kleuren die je niet draagt of nog nooit gedragen hebt. Wat betekent dit voor jou? Kleuren kies je vaak onbewust. Toch is kleur een heel belangrijk communicatiemiddel.

Activiteiten

Regelmatig leveren we persberichten aan bij de IJsselbode, Zenderstreek Nieuws en AD. Deze worden niet altijd gepubliceerd, maar via https://kijkopijsselstreek.nl/organisatie/vrouwen-van-nu.html en de evenementenkalender www.oudewater.net kan je de door ons aangeleverde berichten lezen.

Iedereen die Oudewater.net volgt via Twitter en/of Facebook krijgt de aankondigingen van de door ons georganiseerde activiteiten ook daar te lezen.

Provinciale en landelijke activiteiten

De provinciale commissie van Zuid-Holland organiseren interessante en leuke excursies, reizen en workshops. Wil je weten of hier iets voor je bij is, bezoek dan even de website https://vrouwenvannu.nl/zuid-holland

 

 

Rectificatie

Op de achterkant van ons boekje staat het

oude e-mailadres van Marcel Heijmans.

Het huidige e-mailadres is: heijmans.oudewater@coop.nl

En ten slotte

         Het klankbordteam wenst u
                          FIJNE KERSTDAGEN
                                         en

           Vier je successen in 2020

                        Het is een feest waard

 

Ineke, Coby, Inge, Anneke, Lia, Wil, Coby, Bep en Tonny