Bioscoop Kinepolis aanbod 2020

Bioscoop op een donderdagmiddag van de maand.

Voor inlichtingen mail naar:
Marianne Poelstra han.marianne@planet.nl

CINEPLUS/KINEPOLIS, EMMEN
 • Donderdag 13 februari 14.00 uur BLINDED BY THE LIGHT

  1987. Javed is een Britse tiener van Pakistaanse komaf.
  In deze tijd van racisme en economische malaise laat een klasgenoot hem de muziek van Bruce Springsteen horen. De muziek wordt zijn uitlaatklep om uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

  Donderdag 19 maart 14.00 uur KNIVES OUT

  Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

  Donderdag 16 april 14.00 uur THE GOOD LIAR

  Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

  Donderdag 21 mei 14.00 uur THE SINGING CLUB

  Het leven van een militaire vrouw kan ondankbaar zijn. Gescheiden van geliefden terwijl ze leven met de angst van een noodlottige klop op de deur. Maar Kate, de vrouw van de perfecte officier, draagt het met gratie en stoïcisme. Ze vindt vrijheid in zang en overtuigt een groep vrouwen om het Militair Vrouwenkoor te vormen. Aanvankelijk sceptisch en beschaamd wordt nieuwkomer Lisa, een rebelse rocker, snel getransformeerd door de vriendschap, humor en moed van het koor.

  Donderdag 18 juni 14.00 uur APRIL MAY EN JUNE

  Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: “Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?” En vooral: “Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?” Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

  Donderdag 16 juli 14.00 uur ROCKETMAN

  Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een smaltown boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

 • Donderdag 20 augustus 14.00 uur DOWNTON ABBEY

  Het vervolg van de succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op tv was. De Crawleys en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven. Het koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doet wankelen. In de film spelen de originele castleden van de serie de hoofdrollen.

 • PDF programma op een rij >>>>>