Klik en Tik geslaagd

Uitreiken van de certificaten van de computercursus Klik en Tik in de Brinkhof door de heer Bisschop, bedrijfsleider van de Poiesz in Norg.

Tien deelneemsters van de cursus “Klik en Tik” kregen het certificaat uitgereikt door de heer Bisschop, bedrijfsleider van de Poiesz in Norg. Hij verraste tevens de groep  met heerlijk gebak. In zijn toespraak vermeldde hij hoe dapper hij het vond dat deze dames de stap hadden genomen om deze cursus te gaan volgen. Deze gratis cursus worden door de Bibliotheken georganiseerd en blijkt een groot succes te zijn. Namens de Bibliotheek overhandigde Ania Goljan iedereen een rode roos. 

Alle dames zijn lid van “Vrouwen van Nu” en hebben zich na een voorlichting van de Bibliotheek massaal opgegeven.

Veel bibliotheken in den lande organiseren deze cursus. Op deze manier helpen ze veel mensen de stap te nemen zich te laten scholen in de omgang met de computer.
Tijdens deze cursus liepen Frens Sikkema  en Hayo Bos als aspirant docenten mee  met Rob Schaank en Roel van Genne, die al meerdere keren dit soort cursussen hebben begeleid en op deze manier hun ervaring delen.

Voor de foto even klikken op: https://photos.app.goo.gl/ijVsNjtRyCLUj9Zc2.

Op de foto van links naar rechts, de dames: T. Dijksterhuis; L. Pieters; A. Henstra; T. Westerhof; O. Baving; J. Doedens; S. Schaafsma; M. Bosma en R. van der Meer. Tevens docent Frens Sikkema en Ania Goljan van de Bibliotheek. Op de voorgrond de heer Bisschop , bedrijfsleider Poiesz en docent Hayo Bos.

Mevrouw W. Turksema staat niet op de foto.