Welkom bij Vrouwen van Nu Noordhoek

Wij zijn sinds 1 januari 2015 een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Tot die datum waren we bekend onder de naam KVO.

Wij zijn een groeiende afdeling uit een klein dorp, met ook enkele leden uit omliggende dorpen. Iedereen is bij ons welkom, jong en ook iets ouder. Je kunt geheel vrijblijvend lid zijn. Wordt er iets aangeboden wat jou interesseert, dan kom je, lijkt je iets minder aantrekkelijk, dan blijf je gewoon thuis, zonder verdere plichtplegingen.

Onze leden zoeken bij elkaar gezelligheid, hebben oog voor elkaar. Wij bieden de leden creativiteit, educatie, een uitstapje of een lezing.  Vanzelfsprekend heeft iedereen inspraak. Onze afdeling heeft een eigen tuinclub, culturele club en een kook- en eetclub die door de leden zelf wordt beheerd.

Het bestuur bestaat uit fanatieke vrouwen, die nooit bang zijn om ergens op af te gaan of in de telefoon te klimmen. We hebben ieder op zijn tijd een opdracht om uit te werken en dit houdt ons bestuur levendig!

De Vrouwen van Nu, iets voor jou? Nieuwe leden zijn altijd welkom dus lees je dit, en heb je er zin in, je bent van harte welkom! Kom gerust eens vrijblijvend naar een bijeenkomst en beslis daarna of je lid wilt worden.

Voor meer informatie kun je mailen naar vrouwenvannunoordhoek@gmail.com .

De jaarcontributie bedraagt voor 2021 slechts € 54,50.

P.S. Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast ontvangt elk lid vier maal per jaar het ledenblad en een ledenpas waarmee gebruik kan worden gemaakt van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.