Wij bloeien en bruisen!

Het bloeit en bruist bij Vrouwen van Nu Noord-Holland. De commissies, ook wel netwerken genoemd, en de 51 afdelingen starten hun programma. Het belooft, ondanks de Coronamaatregelen, weer een mooi seizoen te worden.

Textielkunst heeft een nieuwe vorm, we gaan samenwerken met professionals die alles in huis hebben maar ook met vertrouwde gezichten. Er komen textiel & kunst workshops en cursussen. Volg de website, Facebook en ons Magazine.

De afdelingen gaan waar mogelijk weer van start met een prachtig programma. De fiets- en wandelclubs gaan de zomer door, in september openen de netwerken, als leeskring, tuin-, schilder- en kookclubs, handwerkgroepen, enzovoort, hun deuren.

Het verenigen van vrouwen van verschillende afdelingen en provincies, van stad en platteland, van diverse netwerken, van verschillende generaties en culturele achtergronden, vrouwen van nu, vrouwen van andere organisaties en individuele vrouwen, is de kracht van Vrouwen van Nu.

Maak kennis met Vrouwen van Nu en je zult zien dat je juist bij Vrouwen van Nu vindt wat je zoekt; vrouwen met een grote diversiteit aan interesses, interessante bijeenkomsten, sportieve activiteiten en nog veel meer.

Contact

Wil je meer weten over Vrouwen van Nu Noord-Holland? Neem dan contact met ons op: pb.secretaris.vvn.nh@gmail.com