Vrouwen van Nu Noord-Holland heeft creatieve samenwerking met:

Het creatieve seizoen is weer begonnen. Heb je zin in een creatieve cursus of workshop, met je ledenpas Vrouwen van Nu heb je, op een workshop en/of cursus, € 10,= korting bij de volgende creatieve vrouwen.

Laura van Dam – Basic Lodge in Slootdorp
In de kop van Noord-Holland staat de Basic Lodge van Laura van Dam. Haar workshops haken en stippen zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Het te haken of stippen item wordt samen met de deelnemer gekozen op basis van de al dan niet aanwezige ervaring. Het is dan ook niet nodig dat iedereen hetzelfde m(h)aakt. Meer informatie? info@basiclodge.nl, website www.basiclodge.nl of 06-10515535.

Astrid van Elsas – Strides in Abbekerk
In haar atelier geeft ze diverse creatieve lessen in tekenen en schilderen (diverse technieken), glasblazen van kralen, zilversmeden, sieraden maken en zeep maken. Daarnaast zijn er ook altijd diverse (seizoens)workshops gedurende het jaar m.u.v. de zomer. Dit gaat van mozaïek tot vogelhuisjes beschilderen. Meer informatie? info@strides-kreatief.nl, website www.strides-kreatief.nl of 06-13490411.

Monique Schoenmaker in Enkhuizen
Van een wit doek naar een kleurrijk schilderij of tekening. Zonder plan, gewoon je gevoel volgen en kijken wat er wordt gecreëerd. Monique geeft workshops tekenen en schilderen, handgemaakte teksten op krijtborden, menuborden, reclame borden, handgemaakte tekeningen en schilderijen en meer. Meer informatie? informatie@moniqueschoenmaker.nl of website www.moniqueschoenmaker.nl

Gitta Kwant – Decoratie & Interieur in Noord-Scharwoude
Nieuw in ons aanbod is altijd enthousiast en zeer kundige creabea Gitta Kwant in Noord-Scharwoude. Zij biedt kleinschalige workshops aan met gezelligheid voorop en als resultaat een heel leuke decoratie. Dit kunnen Macramé plantenhangers zijn, of bijv. een leuke wanddecoratie met hout en andere ornamenten erin.
Meer informatie? 0226 315862 of ahm.kwant@quicknet.nl

De Opkamer in Middenmeer
Ook nieuw is De Opkamer in Middenmeer. Bij De Opkamer, van Hennie Bats, worden cursussen en workshops gegeven, zoals Basis quilten, Mysterie, Quilt Molens, Quilt Vogels, Tassen maken en Haakcursussen.

Binnenkort start de Quilt cursus 'Vogels' met naaimachine, gegeven door Jannie Piet. Meer informatie? info@deopkamer.nl, 0227-501717 of www.deopkamer.nl.

Meer informatie? pb.secretaris.vvn.nh@gmail.com