Stedenreis Valencia

Datum: 
zondag 18 oktober 2020 08:00 tot donderdag 22 oktober 2020 00:00
Locatie: 
Valencia
Beschrijving: 

Valencia is een stad van tegenstellingen. Het bestaat uit allerlei kronkelstraatjes, kleine en grote pleinen, maar ook een aantal imposante bouwwerken. Ooit door een oude rivierbedding gefietst? In Valencia kan dat.

Een bezoek aan een wijngebied in Requena en sinaasappelplantage Huerto de San Eusebio te Carcaixent zullen deze reis niet ontbreken. We bezoeken het prachtige Albufera natuurgebied en worden ontvangen bij de Barraca, een oude woning uit de begin 20ste eeuw.

We bezoeken het historisch plaatsje Xativa, dat tegen de bergwand is aangebouwd. De in 1596 gebouwde Colegiata Kerk is een lust voor het oog. Xàtiva zal u zeker verrassen!

STEDENREIS

5-daagse Vliegreis Valencia, Spanje

Van 18 t/m 22 oktober 2020

Prijs: € 995,00

1 pers. kamertoeslag € 139,--pp.

Info: Louise Rikse, fam.rikse@quicknet.nl

Stand van zaken van de Commissie Reizen met betrekking tot Corona

Sinds de eerste maatregelen in verband met het coronavirus, staat de agenda van de commissie Reizen op z’n kop. Zo werd de informatiemiddag in Obdam (20 maart) afgelast. En de stedentrip naar Valencia is inmiddels een half jaar verzet, naar oktober.

Ook de eerste fietsreis naar Millingen wordt een aantal weken uitgesteld. Naarmate de tijd vordert, horen we ook wat voor gevolgen het heeft voor de reizen die na 1 juni vertrekken. Daar kunnen we op het moment dat we dit schrijven, nog niets over zeggen. En met reizen naar het buitenland, zijn we ook afhankelijk van de situatie aldaar.

Wij zullen de dames die zich hebben ingeschreven voor de reizen zeker op de hoogte houden. Zo gauw we nieuwe informatie hebben over een reis, horen zij dit.