Samenwerking Basic Lodge haakcafé

Vrouwen van Nu Noord-Holland heeft een samenwerking met Laura Dam-van Schagen en haar Basic Lodge, het haakcafé tussen Slootdorp en Wieringerwerf.

De workshops zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Het te haken item wordt samen met de deelnemer gekozen op basis van de al dan niet aanwezige ervaring. Het is dan ook niet nodig dat iedereen hetzelfde m(h)aakt.

Vrouwen van Nu die deelnemen aan een cursus/workshop hebben met de Vrouwen van Nu ledenpas € 10,= korting.

Aanschuifworkshop Stip je Suf
Ken je dat gevoel, de voldoening van iets zelf maken met een hoog ‘rode wangen gehalte’? Meld je dan nu aan voor onze allernieuwste workshop ‘Stip je Suf’ en gun jezelf dat gevoel…;- (zie ook de workshops bij restaurant Leuk!). De workshops bedragen €35,- inclusief alle materialen, servies en verzorging van de inwendige mens. De geplande data zijn:

-Vrijdagavond 14/10
-Zaterdag 30/10
-Woensdagavond 10/11

Aanschuifworkshop (Arm)breien
De workshop voor zo’n prachtige woonplaid van Merino lontwol, ook wel Big Wool genoemd. Want of je kunt breien of niet, ook jij maakt in onze workshop een plaid van ca. 1.00 x 1.50 meter. Kosten per persoon zijn €79,- inclusief 3kg Lontwol.

-Zaterdag 9/10
-Zaterdag 30/10
-Zaterdag 20/11

Aanschuifworkshop voor de beginnende en gevorderde haker
Zin om (weer) de haaknaald op te pakken? Meld je aan voor deze aanschuifworkshop en geef je wensen aan. We leren je haken, of een nieuwe techniek zoals bijvoorbeeld tapestry of tunisch. Wil je liever weten hoe je vest, lampenkap, vloerkleed, omslagdoek of misschien een poef haakt? Geen probleem, we leren het je ;-)! Kortom, ook gevorderde hakers zijn tijdens deze workshops welkom. De kosten varieren op basis van het materiaal gebruik, zie hier voor het totale overzichtje.

-Zaterdag 23/10
-Zaterdag 9/10
-Donderdagavond 18/11

Meer weten over Vrouwen van Nu Noord-Holland? pb.secretaris.vvn.nh@gmail.com