Elkaar ontmoeten en netwerken

De traditionele Ontmoetingsdag wordt gehouden op 14 november op het landgoed Willibrordus in Heiloo. Tijdens de bijeenkomst zal Rosemarie Mijlhoff, lid landelijke bestuur, een presentatie geven over het nieuwe netwerken binnen Vrouwen van Nu.

  • Datum: 14 november 2019;
  • Aanvang: 10.00 uur;
  • Spreekster: Rosemarie Mijlhoff
  • Locatie: Landgoed Willibrordus, Keuken met Karakter, Kennemerstraatweg 464 Heiloo;
  • Kosten: € 10,=, inclusief ontvangst koffie/thee en lunch;
  • Aanmelden: tiny.bakker-vandort@hetnet.nl.

Deze ochtend komt landelijk bestuurslid Rosemarie Mijlhoff spreken over “netwerken, verbinden, samenwerken”.

In Inzicht van december 2018 (bladz.14) kunt u een interview lezen met Rosemarie waarin zij uitlegt dat “netwerken” niet alleen maar een glaasje met elkaar drinken is na afloop van een bijeenkomst.

Is een netwerkorganisatie de toekomst voor Vrouwen van Nu?

Het is een dag van ontmoeten. Daarom aansluitend deze keer ook een lunch om samen door te praten over dit onderwerp of om “oude bekenden” weer eens te spreken. Keuken met Karakter heeft voor ons een heerlijk kopje soep en een plankje met diverse broodjes.

Na de lunch is er nog gelegenheid om deel te nemen aan diverse activiteiten. Keuze kan zijn: (1) een rondwandeling op het terrein met uitleg over de verschillende gebouwen, (2) als de koepelkerk vrij is kunt u daar een kijkje nemen, met uitleg of (3) een bezoek aan de kaasmakerij en (5) een samenzijn in de “verhalenkamer”. Hier verteld een “ervaringsdeskundige” hoe in deze gemeenschap geleefd en voor elkaar gezorgd wordt. Deze bijeenkomsten duren ongeveer 45 minuten.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

U kunt zich nu al wel aanmelden! 

Kosten voor de bijeenkomst zijn 10 euro, over te maken op rekening nummer NL31RABO 01359 43 639, t.n.v. Vrouwen van Nu afd. NH, o.v.v. : Ontmoetingsdag 2019

Dan gelijk ook doorgeven bij Tiny Bakker dat u komt. Mailadres: tiny.bakker-vandort@hetnet.nl, o.v.v. datum en een keuze voor het middag programma.

U hoort nog van ons, Tiny, Trudy, Wilma en Truus.