Coronavirus & Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu Noord-Holland heeft naar aanleiding van alle recente berichtgeving met betrekking tot het coronavirus en de hierop gevolgde aanscherping van het regeringsbeleid, besloten om tot 1 juni 2020 alle bijeenkomsten en vergaderingen, af te gelasten. 

Dit besluit is genomen in verband met de gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor iedereen. Mochten er wijzigingen in het beleid komen, dan houden we je op de hoogte.

Provinciaal Bestuur Vrouwen van Nu Noord-Holland.

---------------------------------------------

Stand van zaken van de Commissie Reizen met betrekking tot Corona

Sinds de eerste maatregelen in verband met het coronavirus, staat de agenda van de commissie Reizen op z’n kop. Zo werd de informatiemiddag in Obdam (20 maart) afgelast. En de stedentrip naar Valencia is inmiddels een half jaar verzet, naar oktober.

Ook de eerste fietsreis naar Millingen wordt een aantal weken uitgesteld. Naarmate de tijd vordert, horen we ook wat voor gevolgen het heeft voor de reizen die na 1 juni vertrekken. Daar kunnen we op het moment dat we dit schrijven, nog niets over zeggen. En met reizen naar het buitenland, zijn we ook afhankelijk van de situatie aldaar.

Wij zullen de dames die zich hebben ingeschreven voor de reizen zeker op de hoogte houden. Zo gauw we nieuwe informatie hebben over een reis, horen zij dit.

Heb je vragen? pb.secretaris.vvn.nh@gmail.com