Bus-boot reis Yorkshire

Datum: 
zondag 2 september 2018 00:00 tot vrijdag 7 september 2018 00:00
Locatie: 
Yorkshire
Beschrijving: 

6-daagse Najaars-excursie reis naar Yorkshire van 2 t/m 7 september 2018.

Deze bus bootreis met "Effe Weg" gaat vanuit Akersloot naar Rotterdam-Europoort waar we inchecken en inschepen voor de nachtovertocht naar Hull. Na aankomst reizen we naar York, één van de mooiste middeleeuwse steden van Engeland. Deze ommuurde stad biedt vele mogelijkheden tot bezichtiging. Zoals de York Minster de imposante kathedraal, the Shambles, het Castle museum, Yorvik Centre en vele leuke kleine winkelstraatjes. Aan het eind van de middag gaan we naar ons hotel waar we 3 nachten zullen verblijven.

De volgende dagen bezoeken we de Yorkshire Dales en Moors. We bezoeken een landgoed en Nationale parken, verschillende steden in het gebied van de t.v. serie James Herriot en waar de zusjes Brontë leefden en hun verhalen schreven.

De laatste dag in Engeland gaan we vanuit Pickering met de authentieke stoomtrein van de North York Moors Historical Railway naar Grosmont waar de bus ons weer op wacht. Een high Tea zal in ons programma niet ontbreken. We reizen langs de East Yorkshire kust terug naar Hull waar we aan het eind van de middag weer inschepen voor de overtocht naar Europoort. De laatste dag komen we aan in Rotterdam waar we na het ontbijt ontschepen en de terugreis aanvaarden naar Akersloot. Waarmee we deze actieve najaarsreis afsluiten.

Prijs:  € 695.00 op basis van halfpension en entrees

           € 170.00 voor toeslag 1 pers. hut/ kamer.

Info: 
         Tineke Voswijk 0227-543435,
          tineke.voswijk@ziggo.nl