Provinciale Groeninfodag 2023

In het afgelopen jaar, op 14 september, werd de de Provinciale Groene Infodag georganiseerd door de tuinclubs van de afdeling Twello. De dag vond plaats op Landgoed Klarenbeek, dat bewoond en beheerd wordt door de familie Krepel.  Zo'n 170 leden uit de provincie hebben kunnen genieten van een afwisselende dag vol informatie, zowel binnen als buiten.
's Morgens vertelden Milly Westerhuis-Duvoort en Jan Groenenberg vertelden over hun boek 'Buitenplaatsen in de gemeente Voorst' en in de middag verzorgde de familie Krepel een rondleiding over het landgoed.
Tussendoor was gezorgd voor een heerlijke lunch.

De afdeling Twello, met maar liefst 3 tuinclubs, had gezorgd voor een smaakvolle aankleding van Het Boshuis in Klarenbeek.
Zij hadden op creatief, culinair en natuurlijk ook op het gebied van 'groen' een groot aanbod zelfgemaakte artikelen geëtaleerd, bestemd voor verkoop aan de aanwezigen. 
Ook stonden er prachtige  bloemstukken -ook door henzelf samengesteld- die naderhand cadeau zijn gedaan aan de plaatselijke verzorgingshuizen Martinushof en Het Grotenhuis.

Door ieders inzet is de Provinciale Groene Infodag in Klarenbeek een prachtige en succesvolle dag geworden.

Zie voor foto's van deze dag ons fotoalbum.