NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

 

Onze vereniging van ca. 130 enthousiaste leden is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die lid worden voor de sociale contacten en de gezelligheid. De leden kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten.

Enkele keren per maand organiseert het Bestuur een informatieve bijeenkomst over een maatschappelijk of cultureel onderwerp. Aan het programma voor deze thema-avonden en koffieochtenden wordt de grootste zorg besteed. Het Bestuur staat altijd open voor ideeën en wensen van de leden. 

Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde interessegroepen, zoals de Schilderclub, de Leeskring en de Museumclub.

Via onze website willen wij ook vrouwen bereiken die nog geen lid van onze afdeling zijn. Wij bieden een gevarieerd programma en iedereen is welkom. Wilt u graag meer weten, neem dan contact op met een van de bestuursleden maar u kunt natuurlijk ook tijdens een thema-avond of koffieochtend kennis met onze vereniging maken! Wij nodigen u van harte uit, u zult zich snel thuisvoelen.